ByggMarketing Sweden AB grundades 1995 och är ledande leverantör av emalj i Sverige.

"Emalj är vår passion och vi har mer än 30 års erfarenhet från branschen. 

Vi levererar emalj för så väl stora som små projekt, exteriört och interiört."Användningsområdena för emalj omfattar allt från fasadexteriörer, beklädnad i gång- och cykeltunnlar, dörrpartier samt interiört för stänkskydd i kök och kreativa väggar för kontor och i barnrum.

 

ByggMarketing Sweden AB är generalagent i Sverige för Temal Oy Finland och Polyvision Belgien. Vi levererar emaljpaneler och emaljkassetter till projekt i hela Sverige samt till övriga nordiska länder.Vårt huvudkontor och showroom ligger i centrala Stockholm. Vi samarbetar med lokala företag vid montage av emaljpaneler och emaljkassetter.

 

Klicka här om ni är intresserade av emalj som stänkskydd i kök kan ni ser mer information och bilder på EnamelloNi är varmt välkomna att kontakta oss för en offertförfrågan eller om ni har frågor om hur emalj kan användas i just ert projekt. 

 

Vi ser fram emot att höra av er.

 

Bengt-Göran Hugoson, VD

Kungar av emalj!

Pentagon emaljpaneler i tunnelbanan

Vi sätter alltid miljö och hållbarhet i första rum och vi strävar efter att leverera förstklassig service genom alla delar av våra projekt. Vi har mer än 30 års erfarenhet från branschen och delar gärna med oss av vår kundskap för att finna de bästa lösningarna till ert projekt. Vår vision är att vara förstahandsvalet då funktion, kvalitet och design är byggstenarna i ert projekt. Emalj är ett flexibelt material där endast fantasin sätter gränserna. 

Kvalitet och service